Cookie Policy

Nettstedet vårt anvender informasjonskapsler og lignende teknologier. Disse retningslinjene for informasjonskapsler beskriver hvilke informasjonskapsler vi bruker, til hvilke formål vi bruker dem og hvilke muligheter du har til å administrere disse informasjonskapslene.

Disse retningslinjene for informasjonskapsler er datert 1. september 2021.

HVA ER INFORMASJONSKAPSLER?

Informasjonskapsler er små tekstfiler som lagres på datamaskinen eller mobilenheten din av nettsidene du besøker.  De brukes vidt og bredt for å få nettsteder til å fungere, eller fungere mer effektivt, i tillegg til å levere funksjonaliteter som for eksempel forbedrer opplevelsen til de besøkende.

På hinte.no bruker vi informasjonskapsler som er strengt nødvendige for at du skal kunne navigere rundt på nettstedet, eller for at vi skal kunne tilby visse grunnleggende funksjoner.  Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre nettstedets funksjonalitet, ved å for eksempel lagre preferansene dine.  Vi bruker også informasjonskapsler for å forbedre ytelsen til nettstedet vårt, slik at vi kan gi deg en bedre brukeropplevelse.

For å få mest mulig ut av nettstedet vårt må du sørge for at alle informasjonskapslene er aktiverte.  Hvis du ikke ønsker å aktivere informasjonskapsler, eller du ønsker å deaktivere spesifikke informasjonskapsler, vil du fremdeles kunne bruke nettstedet, men det kan være at du ikke kan ta i bruk alle dets funksjoner.  Se avsnittet nedenfor om hvordan du administrerer informasjonskapsler.